سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درمان زخم های ناشی از مصرف شیشه

نظر

برای فردی که در اثر مصرف شیشه آسیب دیده است، زخم شدن یک آسیب کوچک است که نباید نگران آنها باشند. چرا که آسیب های درونی آنها به قدری شدید بوده است که باید اولویت را بر روی درمان آسیب هایی بگذارد که جان آن ها را در معرض خطر قرار داده است. همانطور که در مطلب مصرف شیشه چه عوارضی دارد؟ گفتیم مصرف شیشه برای اعضای داخلی بدن شما بسیار خطرناک است و باعث اختلال در فشار خون، بروز عوارض پوستی ، اوردوز (Overdose) و حتی مرگ فرد خواهد شد.

اما نکته ای که در ارتباط با عارضه ها پوستی مانند زخم ها باید به آن توجه شود این است که فردی که در حال ترک اعتیاد شیشهاست بسیار حساس و از نظر روانی آسیب پذیر است به همین دلیل وجود این زخم ها به دلیل تاثیر ظاهری که دارند می تواند باعث شود که فرد در مورد خودش احساس بدی داشته باشد یا احساس دور افتادگی از جامعه به او دست بدهد. در چنین شرایطی امکان بازگشت فرد به مصرف شیشه بالاست. البته در مواردی که زخم های فرد عفونی هستند باید هر چه زود تر برای درمان این زخم ها اقدام کند.

در ادامه این مطلب از مرکز بستری ترک اعتیاد نگین در مورد درمان زخم های ناشی از مصرف شیشه با هم صحبت می کنیم، پس با ما همراه باشید.


چهره فرد معتاد به شیشه


عوامل تاثیر گذار بر روی درمان زخم های ناشی از مصرف شیشه

عوامل تاثیر گذار بر روی درمان زخم های ناشی از مصرف شیشه تقریبا همان نکاتی هستند که در درمان سایر زخم ها نیز موثرند، مانند: "نحوه زخم شدن، مخل زخم، سن فرد مورد نظر و عوامل ژنتیکی مربوط به ترمیم زخم ها"

پس شما برای درمان کافیست به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا راه حل متناسب با آسیب های خود را دریافت کنید. تنها مشکلی که باقی می ماند اثر زخم هایی است که در محل هایی مانند صورت و گردن قرار دارند و روی ظاهر فرد تاثیر گذارند. شما می توانید این زخم ها را با استفاده از روش هایی مانند لیزر درمانی، لایه برداری و استفاده از کرم های مخصوص ترمیم پوست آثار باقی مانده از زخم ها را از بین ببرید


دارو های درمان زخم در اثر شیشه

شدید ترین زخم ها در اثر مصرف شیشه، زخم هایی است که به دلیل تزریق در بدن فرد ایجاد می شود، چرا که امکان بروز عفونت و یا ابتلا به بیماری های خونی مانند هپاتیت ب و ایدز وجود دارد. از طرفی تا کنون هیچ دارویی برای درمان زخم هایی که در اثر تزریق مواد بوجود آمده اند تولید نشده است و درمان این زخم ها بستگی به میزان وخیم بودن آنها دارد، به همین دلیل بهتر است که در چنین مواردی اصلا خود سرانه عمل نکنید و بررسی و درمان این زخم ها را به یک پزشک متخصص بسپارید تا او بعد از معاینه داروی مناسب برای شما تجویز کند.


نکته ای در این خصوص باید به یاد داشته باشید این است که درمان این زخم ها تا حد بسیار زیادی وابسته به توان جسمانی شما می باشد. اما از آنجایی که بدن فرد مصرف کننده شیشه توانایی جذب مواد معدنی، ویتامین ها، پروتئین ها و سایر مواد ضروری بدن را ندارد، فرد از لحاظ جسمی ضعیف شده و این موضوع سرعت درمان زخم ها (دقت داشته باشید که ضعف بدن در درمان انواع زخم ها تاثیر دارد) را پایین می آورد.


زخم های صورت فرد معتاد به شیشه


درمان های خانگی برای ترک اعتیاد شیشه

متخصصان ما در مرکز بستریترک اعتیاد نگین بر این باورند که مصرف مکمل های ویتامین و به خصوص ویتامین E یا استفاده از روغن ها و کرم های حاوی این ویتامین باعث بهبود عوارض پوستی در اثر زخم ها شود. استفاده از آلوئه ورا و روغن نارگیل به پوست شما کمک می کند که خود را بازسازی کند و بتواند رنگ زخم ها را در طول زمان به حالت طبیعی بازگرداند. شما می توانید از ماسک های خانگی که حاوی عصل و آبلیمو هستند نیز استفاده کنید تا به روند بازسازی پوست خود سرعت ببخشید.


در پایان به یاد داشته باشید که نظر دکتر شما بر همه مواردی که در این زمینه مطالعه می کنید ارجعیت دارد، ولی باید در زمان انتخاب دکتر خود دقت لازم را داشته باشید و به سراغ افراد با تجربه در زمینه ترک اعتیاد بروید.

در ضمن، هیچ وقت در مسیر ترک اعتیاد از بالا بردن اطلاعات خود دریغ نکنید، این کار به شما کمک می کند که پاک بمانید. شما می توانید مطالب زیر را در خصوص ترک اعتید شیشه مطالعه کنید:

منبع:.neginn